Trekker Luxus 899 €   

Trekker Luxus is een zadel dat geschikt is voor meerdere disciplines. Een zadel voor dressuur, endurance – een heel veelzijdig zadel. Het is ontwikkeld in samenwerking met internationaal
ervaren en succesrijke dressuur en lange afstandsruiters.

        

 

       

       

  
– De hoge voorpommel en achtercantle maken van de Luxus een zadel met een diepe en zekere zit. Ideaal voor het inrijden van jonge paarden.
– Dit zadel heeft een verstelbare pommel VIDEO
– De verstelbare kussen zijn gevuld met softfoam en verdelen het ruitergewicht over een grote oppervlakte. De schokabsorptie is beter dan bij een zadel met boom. Een speciale pad is niet nodig.
– Dankzij deze verstelbare kussens en de verstelbare pommel, is het zadel aan te passen aan verschillende paarden of aan een veranderende conditie van het paard en kan het meegroeien met je
paard.
– De zitmaat kan zelf versteld worden tussen de 16" en 18". Het instellen van de zitgrootte van de Trekker   VIDEO

Ter bescherming van je zadel en om je zadel in goede conditie te houden is het aangeraden je zadel niet aan de middelste horizontale lat van de pommel vast te houden bij het opstijgen of het dragen van het zade

Flexible en Trekker Saddles zijn een ecologische en ethische keuz
Wat maakt flexible Saddles uniek?
Wat doet een slecht passend, boomzadel met je paard?
Back to models

Christian Love, voormalig AERC kampioen, bij de 2008 Trace Tribute in Tennessee. Christian and Shiloh hebben meer dan 1500 mijl gereden met hun Trekker .
“Ik ben dol op mijn Trekker endurance zadel. We hebben zelden een race gereden zonder rugproblemen, ongeacht hoeveel geld ik heb uitgegeven aan aangepaste en goed gemaakte endurance zadels...  Mijn paard werd lager geplaatst bij de controle wegens een pijnlijke rug en ik heb ooit een race bareback moeten rijden vanwege pijnlijke plekken door het zadel … tot ik een Trekker kocht. Mijn super gevoelige paard is zojuist thuisgekomen als 4e van de 41 deelnemers van haar eerste 50 mijl race van het seizoen dit weekeinde. Ze was geweldig! We zijn door slagregens en onweersbuien gereden, zijn over natte houten bruggen geglibberd  , moesten door een gezwollen rivier zwemmen en hebben de 50 mijl in minder dan 7 uur gereden! Geweldig!!

De 3 paarden die voor haar finishten hadden al diverse races gelopen in Florida en Texas en zijn geroutineerde paarden in top conditie.  Mijn kleine Shiloh was fantastisch – je trok aan me om sneller te gaan – zorgde voor me in de storm en ging door de gezwollen waters alsof ze een ranch pony was. EN dat deed ze allemaal met haar Trekker, zonder een spoortje van pijn ONDANKS dat ik de pad en singel thuis had laten liggen en ik mindere kwaliteit had moeten lenen van de andere ruiters. Kunnen jullie je voorstellen dat ik nog steeds high ben? Net zoals jullie zouden zijn, wanneer je een Trekker zouden  proberen”